تهیه غذا دستساز |
12-06-2014, 12:32 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
تهیه غذا دستساز
سلام
مواد لازم:دل گوسفند یا گوساله 1 کیلو ، اسفناج نیم کیلو ، میگو نیم کیلو،سیر 3 حبه متوسط ، یه قاشق غذاخوری پودر ژلاتین ابتدا اسفناج رو آب پز میکنیم سپس دل رو به خوبی تمیز میکنیم و رگ و پی آن را میگیریم بعدش پوست سیر و میگو رو جدا میکنیم سپس یک قاشق غذاخوری پور ژلاتین رو داخل 2 قاشق غذاخوری آب ریخته و روی حرارت میزاریم تا کم کم قل بزنه سپس دل و سیر و اسفناج و میگو رو چرخ میکنیم و ژلاتین رو به آن ها اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده و داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر گذاشته و در مواقع لزوم بیرون آرده خرد کرده و به ماهیا میدیم. توجه:افرادی که سالن تکثیر داشته و تعداد مولدا و ماهیا زیاد بوده و این روش براشون نمیصرفه میتونن به جای 1 کیلو دل از نیم کیلو جگر و نیم کیلو لوفاگ یا بیومار استفاده کنن. موفق باشید ما دیگه رفتیم ، قصه ی ما به سر رسید |
|||
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان