ماهی و آکواریوم

- نسخه قابل چاپ


فلاور - طرز تهیه غذای دست ساز (میکس دل) - sohil16 - 31-08-2014 03:10 PM

دل گوسفند یا گوساله (بدون چربی و رگ) نیم کیلو
فلفل دلمه ای قرمز 2 عدد
کاهو 3 الی 4 برگ (برگهای سبز پررنگ)
اسفناج به مقدار حجم کاهو
میگو با پوست 100 گرم
عصاره 3 الی 5 حبه سیر
پودر ویتامین یه قاشق غذا خوری (موجود در داروخانه ها)

- کاهو و اسفناج رو آب پز کنید.
- دل و میگو رو حداقل 2 بار چرخ کنید و با هم مخلوط کنید.
- فلفل ، کاهو و اسفناج رو کاملاً له کنید و به مخلوط دل و میگو اضافه و مخلوط کنید.
- عصاره سیر را اضافه و مخلوط کنید.
- پودر ویتامین را اضافه و مخلوط کنید.

برای رنگ قرمز هم میتونید از آستازانتین استفاده کنید:
آستازانتین رو در آب حل کنید بعد یه غذای شرکتی (مثلا تترا لوهان) که محلول خوب به خوردش بره بریزید توش تا محلول بخوردش بره بعد غذا رو به میکس اضافه و مخلوط کنید.
بجای آستازانتین از آب شاه توت هم میتونید استفاده کنید.

بهترین برنامه غذایی برای فلاور میتونه حداقل روزی 2 بار استفاده از این میکس
بعلاوه اسپکتروم آمریکایی و هیکاری ژاپن اصل
1 روز در میان 30 درصد سیفون آب و جایگزین کردن آب مناسب
دما بین 28 الی 30